4 Bussimulaatiopeliä Android-puhelimille

Bussilla ajaminen voi olla hauskaa, mutta tiedätkö, että jopa ajaminen voi olla hauskaa? Haluatko kokea bussin ajamisen ilman tarvittavaa bussiajokorttia? No, sinun kannattaa katsoa seuraavat bussisimulaatiopelit, jotka voit ladata Android-puhelimeesi ja kokea ajaminen virtuaalitasolla!

Bussimulaattori 3D

Bussimulaattori 3D on yksi suosituimmista ajoneuvosimulaatiopeleistä. Tämä ei ole yllätys, koska se on ensimmäinen ilmainen bussipeli Androidille ja se on rakentanut erittäin hyvän maineen julkaisunsa jälkeen. Tässä pelissä voit ostaa linja-autoja, kun olet valinnut niistä laajasta kokoelmasta. Pääset ajamaan linja-autoasi erilaisten maastojen halki, mukaan lukien kaupunki-, kaupunki-, lumi-, autiomaa- ja vuoristoalueet. Luultavasti se, mikä tekee tästä pelistä erittäin suositun monien pelien joukossa, on sen erittäin realistinen fysiikka. Tämä tarkoittaa, että näet realistisia vahinkoja, joista monet todella pitävät.

Linja-autonkuljettaja 3Dbus

Bus Driver 3D on myös toinen hyvä sovellus, jonka voit ladata. Se on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Yksi tämän pelin parhaista, ellei paras ominaisuuksista on sen hämmästyttävä 3D-grafiikka. Nautit bussilla ajamisesta erittäin surrealistisissa ja kauniissa kaupunkiympäristöissä. Yhdistät hämmästyttävän grafiikan erittäin mahtaviin äänitehosteisiin ja sinulla on peli, jonka pelaamisesta nautit tuntikausia. Bus Driver 3D, toisin kuin muut bussisimulaatiopelit, tarjoaa äärimmäisen simulaattoritarkkuuden. Kahden kosketuksen ohjauspyörä, useat kamerakulmat ja kosketusnäytöllinen ohjaus tarjoavat erittäin tasaisen ja nautinnollisen simuloidun ajokokemuksen.

Linja-auton ajo 3D-simulaattori

Toinen mahtava sovelluspeli, jota voit harkita, on Bus Driving 3D Simulator. Se todella pitää adrenaliinitasosi korkealla erittäin nopeilla busseilla, joilla pääset ajamaan kilometriä valtavassa 3D-ympäristössä. Voit ajaa koko päivän ja yön sen hämmästyttävän päivä ja yö -ominaisuuden ansiosta. Tietenkin, koska adrenaliiniruisku on pohjimmiltaan pelin teema, pääset kilpailemaan busseissa tekoälyn kanssa. Voit myös painaa nitro-nopeuspainiketta, mikä ei ole läsnä useimmissa tämän genren peleissä. Ja yksi tämän pelin parhaista osista on, että bussi voidaan pakottaa tekemään stunt-hyppyjä ja käännöksiä. Kuinka mahtavaa se nyt on? Tämä peli ei todellakaan ole tyypillinen bussisimulaatiopelisi.

Koulubussi simulaattori

School Bus Simulator on sovelluspeli, joka voi myös pitää adrenaliinitasosi korkealla. Tässä pelissä saat ajaa lukion bussia. Pääset ajamaan sitä erilaisten esteiden läpi, mukaan lukien jyrkät käännökset ja monet muut tasoihin luokitellut haasteet. Kun edistyt kullakin tasolla, ansaitset pisteitä, ja näillä pisteillä voit ostaa parempia koulubusseja ajaaksesi. Grafiikka on todella hyvä, koska niissä on shokkifysiikka. Tätä peliä suositellaan erittäin paljon kaiken ikäisille. Se on hauska peli, josta kaikki rakastavat. Itse asiassa se on jo ladattu yli miljoona kertaa.

Comments are closed.