5 ladattavaa sovellusta ruokamatkaa varten Kanadassa

Yksi parhaista tavoista nauttia Kanadasta on maistaa sen tarjoamia ruokia. Kanadan keittiötarjonta on hyvin monipuolinen, ja siksi Kanadassa on mielenkiintoista syödä ulkona ja nauttia makuhermonsa tyydyttämisestä. Monet ihmiset Kanadassa, sekä paikalliset että turistit, rakastavat käydä ympäri maata syömässä sen parhaissa ravintoloissa. Jos haluat koskaan mennä ruokaretkelle tai ravintolamatkalle Kanadaan, tässä on joitain älypuhelinsovelluksia, jotka sinun on ladattava.

• Urbanspoon – Urbanspoon on yksi parhaista sovelluksista, joiden lataamista kannattaa harkita ennen ruokamatkalle lähtöä. Aina kun vierailet missä tahansa Kanadan kaupungissa, tämä sovellus on varmasti hyödyllinen. Tämä sovellus käyttää iPhonen sisäänrakennettua GPS-järjestelmää, jotta saat tietoa eri ravintoloista sijaintisi sisällä ja lähellä. Tämä sovellus on niin hyödyllinen, koska se järjestää ravintolat arvosteluluokituksen, keittiötyypin ja tietysti hintaluokan mukaan. Tämä on sovellus jokaiselle ruokailijalle siellä.

• Food-spotting – Sovellus, joka toimii tavallaan kuten Urbanspoon olisi Food-spotting. Tällä sovelluksella on tietokanta käyttäjien lähettämistä valokuvista, joissa on lukuisia ravintoloita sekä niiden tarjoamia ruokia. Voit käyttää sovellusta selataksesi kuvia ruoka-aineista, jotka saattavat stimuloida ruokahaluasi. Tämän sovelluksen avulla voit myös etsiä tiettyä ravintolaa nimellä ja nähdä, onko sovelluksessa kuvia sen tarjoamista ruoista.

• Zagat – Zagat on toinen hyvä sovellus, jonka lataamista kannattaa harkita ennen ruokamatkaa Kanadaan. Se voi varmasti olla sinulle loistava opas löytää kaikki maan parhaat ravintolat sijainnin perusteella. Joten jos löydät itsesi esimerkiksi Torontosta, voit yksinkertaisesti paikantaa sovelluksen avulla kaikki ulottuvillasi olevat upeat ravintolat. Tämän sovelluksen lataaminen on ehdottomasti hyvä sijoitus, koska se voi olla myös ruokaoppaasi aina, kun löydät itsesi muissa maissa Kanadan lisäksi.

• Wine Ratings Guide – Kanada on yksi maailman parhaista viinialueista. Sitä valmistetaan pääasiassa eKr. ja Ontario. Jos haluat maistaa kanadalaista viiniä, sinun kannattaa ladata sovellus, Wine Ratings Guide. Se maksaa noin neljä dollaria, mutta se voi olla varsin hyvä sijoitus, koska se on maailman suurin viinitietokanta. Tämän sovelluksen avulla voit tietää, mitkä ravintolat tarjoavat parasta viiniä Kanadassa.

• Yelp – Lopuksi on sovellus, joka tunnetaan nimellä Yelp. Tämä sovellus on erinomainen opas kaikille, jotka haluavat kiertää Kanadaa kokeillakseen sen parhaita ravintoloita. Tällä sovelluksella voit suodattaa ravintoloita sen mukaan, minkä tyyppistä ruokaa on saatavilla, kuinka paljon saatat kuluttaa ja jopa aukioloaikojen perusteella. Tämän sovelluksen avulla saat myös kuulla muista ihmisistä, mihin ravintoloihin he voivat suositella sinulle menemistä ja mitä sinun pitäisi välttää.
Mitä odotat? Lataa nämä sovellukset, hyppää minibussiin ystäviesi tai perheesi kanssa ja vieraile sitten Kanadan parhaissa ravintoloissa!

Comments are closed.