6 WordPress-valokuvateemaa, joita blogisi tarvitsee nyt!

Niiden teistä, jotka rakastavat valokuvausta blogissasi, kannattaa harkita vakavasti monia WordPress-blogeja, jotka ovat paikalla näiden visuaalisten taiteiden esittelyssä. WordPress on aina paras valinta sisällönhallintajärjestelmiin, ja kun on kyse upeista malleista, sinun on mentävä hirveän pitkä matka voittaaksesi ne laadun ja vastineen rahalle. Joten olemme valinneet muutamia parhaita, jotka nojaavat visuaaliseen sisältöön tavalla, joka saa jokaisen ammatti- tai amatöörivalokuvaajan heikentämään polveaan.

DeepFocus – ensiluokkainen valokuvateema
Tämä ihana vaihtoehto on osa mahtavaa Elegant Themes -tallia, etkä voi mennä paljon pieleen näiden pahojen poikien kanssa. Saat huimat 86 teemaa, kaikki hintaan 39 dollaria vuodessa, ja tuki on aivan erinomaista käynnistystä. DeepFocus itsessään on erittäin helppokäyttöinen teema, joka sopii todella portfoliotyyliseen blogiin maan tasalle. Asennus on yksinkertaista ja toimii loistavasti heti laatikosta otettuna.

Danon teema
Toinen WordPress-valokuvausteemamme tulee niiltä äärimmäisen siisteiltä kavereilta Themeforestissa, ja he eivät koskaan epäonnistu. Saat paljon käyttökelpoisia ominaisuuksia tästä minimalistisesta teemasta, ja lyhytkoodit toimivat aina. Tuki on hienoa, ja tämä teema todella erottaa blogisi niistä, jotka yrittävät yksinkertaisesti liian kovasti tehdä vaikutuksen!

Häikäisy
Tämä teema on jo valittu valokuvauspoppien kärkeen niiltä, ​​jotka todella tuntevat asiansa. Voit päästää tämän mallin vapaaksi henkilökohtaisessa suunnittelublogissasi tai ehkä olet toiveikas malli, joka todella haluaa jakaa kauneutesi muun maailman kanssa!

Focal
Nykyään todella tarvitset täysin reagoivan mallin kunnolliseen portfolioon, ja tämä on varmasti sitä. Themeforest saa sen yleensä hyvin kehitystiiminsä kanssa, ja Focal on yksi parhaista, joita olemme koskaan nähneet valokuvauksessa. Ammattilaiset ovat jo kutsuneet tätä kaikkien aikojen parhaaksi visuaalisuudeksi, ja keitä me olemme väittelemään näiden kaverien kanssa?

Valokuvataiteilija
Okei, nimi kertoo sen itsestään, mutta et tule pettymään, kun asennat tämän erinomaisen teeman blogisi sisältöön. Taiteilijat, valokuvaajat ja mallit kiipeilevät saadakseen selville, missä tämä kaunis malli luotiin. Saat erittäin sulavan HD-täysnäytön ja joitain melkein yhtä vaikuttavia taustaominaisuuksia, joiden tiedät saavan sisältösi hyppäämään ruudulta.

ePix – Koko näytön valokuvateema
Koko joukko suunnittelusivustoja ja -lehtiä on jo äänestänyt vuoden 2014 kuumimmaksi teemaksi, joten sinun on tarkistettava tämä ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Jos aiot esitellä shred toronto -pohjaista taidettasi WordPress-teemalla, tämä voi olla etsimäsi – Hei?

Oletko valmis saamaan lisää?
Joten siinä se on, jos et voi valita täydellistä showcase-teemaa näiden 6 kaunokaisen joukosta, voit yhtä hyvin luovuttaa!

Comments are closed.