Pakene talouskriisistä viiden loistavan henkilökohtaisen rahoitussovelluksen avulla

Näyttää siltä, ​​että kaikki pyörii nykyään rahan ympärillä, mutta se ei ole yllättävää, kun ottaa huomioon, kuinka vaikeaa se on ollut taloudellisesti viime vuosina. Luulen, että näin tapahtuu, kun finanssikriisi iskee koko maailmaan, mutta hyvä uutinen on, että voimme kaikki oppia hallitsemaan rahojamme tehokkaammin käyttämällä tällä hetkellä saatavilla olevia mahtavia sovelluksia. Tässä on nopea yhteenveto joistakin laadukkaista, ja sinulle on paljon hyötyä, jos sinulla on vähintään yksi niistä kokoelmassasi.

Kotibudjetti

Tuleeko sinusta koskaan tunne, että yrität hallita kaikkia rahasi tuloa ja menoa liian monessa paikassa? Jos kaikkea ei voi pitää saman katon alla, on joskus vaikea pysyä ajan tasalla, jos et ole kovin organisoitunut, mutta Home Budget tekee siitä helppoa kokoamalla kaiken tarvitsemasi yhteen upeaan sovellukseen. Ominaisuudet vaikuttavat lähes rajattomalta, ja onneksi sovelluksen ulkoasun ansiosta sinun on helppo sulattaa kaikki, jotta voit estää sinua hukkumasta.

MoneyWiz

MoneyWiz on saanut paljon kiitosta julkaisunsa jälkeen ja se on jo kerännyt valtavan määrän käyttäjiä. Kun olet kerännyt rahasi kaikilta yksittäisiltä tileiltäsi, voit tehdä hienoja asioita käteisellä, kun se on sovelluksen sisällä. Laita tiettyjä summia rahaa erityisiin lompakoihin, jos säästät upeaa lomaa tai uutta televisiota varten. Sovellus toimii myös useilla alustoilla, joten voit pitää taloutesi kurissa riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

Taso Rahaa

Kun olet ulkona ostoksilla, voit avata lompakkosi ja tietää tarkalleen, kuinka paljon sinulla on kuluja. Sama voidaan sanoa Level Moneysta, kun olet yhdistänyt kaikki pankkitilisi sovellukseen, ja se auttaa sinua päättämään, kuinka paljon sinulla on varaa kuluttaa joka päivä sen perusteella, kuinka paljon yrität säästää. Kaikki piirretään automaattisesti ja sovellus päivitetään jatkuvasti, joten kun käsittelet asioita, tiedät, että käsittelemäsi numerot ovat oikein.

Budjetin helppous

Vaikka Budget Ease on uusi tulokas henkilökohtaisen talouden alalla, sen on helppo kilpailla joidenkin vuosia käytössä olleiden sovellusten kanssa. Siinä on paljon samoja ominaisuuksia, mutta kuten kaikilla sovelluksilla, niillä jokaisella on oma ainutlaatuinen muotoilunsa, ja tämä tekee kaikesta näyttävän helppokäyttöiseltä. Kun lisäät yksittäisiä tapahtumia, voit liittää kopion kuiteistasi, ja tämä on mukava pieni lisä, koska saatat joutua soittamaan niihin myöhemmin.

Dollarbird

Kuinka moni tietää, mihin he käyttävät rahansa joka kuukausi? Lyön vetoa, että he tietävät, kuinka paljon rahaa on jäljellä heidän pankkitilillä, mutta jos he tietäisivät, mitä he tuhlasivat, he voisivat säästää paljon enemmän. Jos olet kiinnostunut säästämään rahaa sen sijaan, että heittäisit ne roskiin, sinun on ladattava Dollarbird. Voit jopa laatia kuukausittaisen säästösuunnitelman, joka kertoo, kuinka paljon sinulla on tulevaisuudessa, jos tarvitset tietyn summan käytettäväksi esimerkiksi toiseen asuntolainaan.

Älä anna rahan hallita sinua

Sinun ei pitäisi koskaan joutua siihen vaiheeseen, jossa et tiedä, mitä taloudessasi tapahtuu, koska saatat joutua muutamaan hankalaan tilanteeseen. Estä siitä koskaan tulemasta todellisuutta testaamalla sovelluksia, joista olemme tänään puhuneet, ja ala käyttää sitä, josta pidät eniten.

Comments are closed.