5 upeaa korusovellusta, jotka auttavat sinua lisäämään kokoelmaasi

Sanotaan, että kun menet ulos, vaatteet, joita käytät, herättävät eniten huomiota, mutta myös käyttämäsi korut ovat tärkeitä. Tästä syystä kun haluat ostaa jotain uutta, sinun on varmistettava, että valitset täydellisen kappaleen, koska ne ovat yleensä kalliita. Jos tarvitset apua korujen etsimisessä puhelimestasi, haluaisin esitellä sinulle muutamia hienoja sovelluksia, joiden avulla voit paikantaa mitä tahansa.

Bling Finder

Bling Finder -sovellus käsittelee kaikenlaisia ​​koruja, mutta se on täydellinen kaikille, jotka haluavat löytää yhden täydellisen kihlasormuksen rakkaalleen. Ehkä se on tuleva morsian, joka haluaa valita oman sormuksensa, ja jos olet siinä asemassa, voit tallentaa kaikki suosikkisi toivelistalle, jotta löydät ne helposti. Kuten useimmat sovellukset, voit etsiä asioita omien tarpeidesi perusteella, mikä tarkoittaa, että löydät jotain paljon nopeammin, koska siellä on paljon katseltavia koruja.

Korutelevisio

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka rakastavat selata televisiosi korukanavia saadakseen uusimman tarjouksen, kun se tulee saataville? Voit nyt tehdä saman tällä sovelluksella, paitsi että voit tehdä sen mistä tahansa. Löydät myös suuren tietokannan videoista, joissa puhutaan erilaisista koruista, jos haluat tutkia asiaa ennen kuin ostat mitään. On olemassa monia muita ominaisuuksia, mutta yksi, josta saatat pitää, on mahdollisuus ostaa asioita suoraan sovelluksen sisältä.

Pandora

Pandora-sovelluksesta löydät joitain maailman parhaista koruista ja kaikki toimitetaan sinulle niin kauniilla tavalla, koska sovelluksen ulkoasu ja houkuttelevuus on täydellinen. Siellä on hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä sinua kiinnostavia kappaleita, ja jos löydät jotain mistä pidät, voit helposti lisätä ne toivelistallesi. Voit myös jakaa kaiken Facebookissa ja ystäväsi voivat antaa sinulle palautetta ennen kuin ostat mitään.

Ballerina Box -korukauppa

Jos olet kerännyt erilaisia ​​koruja vuosia, sinulla on hyvä mahdollisuus, että sinulla on valtava kokoelma, ja olet todennäköisesti unohtanut osan niistä. Ainoa tapa muistaa, mitä sinulla on, on katsoa korulaatikkoasi, mutta nyt voit sen sijaan luetteloida ne hienossa sovelluksessa. Jos etsit jotain päällekkäistä tietyn vaatekappaleen kanssa, voit avata sovelluksen ja katsoa, ​​mitä sinulla on jo, ja voit jakaa kokoelmasi ystävien ja perheen kanssa.

Koruostossovellus

Syy, miksi tämä sovellus erottuu joukosta, johtuu siitä, että se auttaa sinua löytämään ihanteellisen korusi useista verkkokaupoista. Etsitpä sitten raakatimantteja tai kultaisia ​​rannekoruja, löydät täältä kaiken ja voit katsoa ympärillesi saadaksesi parhaat mahdolliset hinnat. Monet kohtaamistasi tavaroista toimitetaan kotiovellesi ilmaiseksi, ja voit helpottaa tiettyjen tuotteiden etsimistä valitsemalla enimmäissumman, jonka olet valmis maksamaan.

Ostokset muuttuvat

Nyt sinun ei tarvitse kävellä kymmenissä kaupoissa, kun etsit uutta ihanaa korua. Mikä voisi olla helpompaa kuin löytää jotain rakastamaasi mukavasti omasta kodistasi? Testaa joitain näistä sovelluksista, jos etsit jotain juuri nyt, ja lyön vetoa, että löydät upean uuden kappaleen lisättäväksi kokoelmaasi.

Comments are closed.