Kuinka twiittaat tiesi vakavaan blogiliikenteeseen

Jos etsit parhaillaan tapoja saada useampia ihmisiä käymään blogissasi, oletko jo ajatellut mahtavan Twitterin käyttöä? Saatat ajatella, että massiivinen alusta on liian valikoiva, jotta sitä voitaisiin käyttää tehokkaana työkaluna tähän tarkoitukseen, mutta olisit jossain määrin leveä. Itse asiassa suositut blogit ovat käyttäneet twiittivoimaansa jo jonkin aikaa ja tulokset ovat melko vaikuttavia. Joten jos sinulla on jo Twitter-tili ja tarvitset lisää blogia, lue tämän lyhyen artikkelin loppuosa. Ja jos et ole Twitterissä juuri nyt, rekisteröidy!

Profiililla on väliä
Niin monet Twitterin käyttäjät eivät pysty viimeistelemään profiiliaan, eikä tässä ole mitään järkeä. Koska sinun pitäisi käyttää tätä mahdollisuutena levittää rakkautta blogiisi ja se on vain niin helppoa. Käytä tyylinsäätötyökalua, jotta profiilisi muistuttaisi blogiasi mahdollisimman paljon ja kerro lukijoillesi kaiken sinusta ja sivustostasi. Lisää aloitussivun linkki Twitter-tilisi profiiliisi ja sinulla on jo valmis saapuva linkki käynnissä!

Twiittaa tarkoituksella!
Okei, 140 merkkiä ei ehkä vaikuta paljolta, mutta se riittää, jos osaa käyttää niitä tehokkaasti. Paras tapa saada äänesi kuuluviin alussa on seurata muita sinua kiinnostavia. Kun alat kerätä heidän lankojaan, alat luoda kiinnostuksen tason, jonka pitäisi johtaa seuraajiin itsellesi. Yritä twiitata usein ja poimia ajankohtaisista asioista ja trendikkäistä aiheista, jotka kiinnostavat muita.

Sähköposti Yhteystiedot
Voit myös rakentaa mielekkään Twitter-seurannan skannaamalla sähköpostisi yhteystietoluettelosi heti alussa. Twitter yhdistää sinut pian ystäviisi, ja tulet yllättymään kuinka nopeasti kaikki lumipallot muuttuvat positiivisella tavalla. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä niihin, jotka eivät ole kiinnostuneita blogistasi, vaan valitse mieluummin ne muuttajat ja ravistimet, jotka voivat lisätä arvoa brändillesi.

Twitterin tarkennettu haku
Tämä on erittäin tehokas tapa löytää Twitteristä henkilöitä, joiden kanssa todella haluaisit olla tekemisissä. Sen sijaan, että seuraat kaikkea ja mitä tahansa, voit käyttää aikaa ja valita ne, jotka todella haluat mukaan. Tai jos sinulla on jo liian monia seurattavia ihmisiä, luo vain luettelo ja ala laittaa heidät luokkiin myöhempää tarkastelua varten.

Liitännät
Käytä Twitter-merkkiäsi blogiviesteissäsi, niin saat pian lukijoita uudelleen twiittaamaan taikuuttasi kaikkialla. Jos mainostat murskauspalvelua Torontoon perustuvia palveluita ja alat levittää viisauksiasi ympäri Twitteriä, kohtaat melko pian erittäin merkityksellistä liikennettä, joka voi olla yhtä arvokasta tulosta!

Oletko valmis twiittaamaan?
Sinun pitäisi olla! Näiden arsenaalissasi olevien liukkaiden temppujen jälkeen mikään twiitti ei pääse enää koskaan pois!

Comments are closed.